Hirdetés

A következő Xbox Showcase előbb jöhet, mint hinnéd

|

Ha beigazolódnak a bennfentes infók, akkor azonnal érthetővé fog válni, hogy miért nem volt ott az Xbox a Game Awardson.

Hirdetés

A The Game Awards 2022 ugyan nem az én legnagyobb durranása bejelentések szempontjából, de ettől függetlenül a zöld csapat hiánya az eseményről még azok számára is érezhető volt, akiknek nincs otthon X-szel díszített konzoljuk. 

Ennek persze lehet gyakorlatias oka. A Microsoft játékos részlege már korábban jelezte, hogy nagy terveik vannak 2023-ra, és most úgy tűnik, hogy ezeket a terveket hamarosan be is jelentik. A legközelebbi Xbox Showcase már a jövő év elején esedékes lehet. Jez Corden és Rand al Thor 19 (a páros egy Xbox podcastet üzemeltet) mindketten azt jelentették, hogy az Xbox csapata 2023 elejére tervezi a legközelebbi showműsorát.

Hirdetés

Lenne miről mesélniük tekintettel a hamarosan érkező Starfieldre és Redfallra, de szívesen hallanánk bármit mondjuk az új Fable projektről is.

Jez nem fedte fel forrásait, és hozzátette, hogy még megvan a tévedés esélye, ezzel együtt magabiztosnak tűnik az információkat illetően.

Ti melyik Microsoftos projektről hallanátok szívesen?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)