Hirdetés

A közös videójátékozás miatt ez a világ egyik legjobb sportcsapata

|

A Philadelphia Eagles játékosai a szabadidejükben egy közös GTA Online szerveren lazulnak.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V világszerte hatalmas sikert aratott, nagyrészt a GTA Online-nak köszönhetően. A mai napig bővítgetett többszereplős modul egy meglepő körből hordta össze a jelenlegi rajongóinak egy jelentős részét: a szerepjátékosokból.

A GTA V modolt és privát szervereken futtatott verzióján keresztül ugyanis helyi bűnözők helyett lehetünk rendőrök, tűzoltók, vagy választhatunk számos egyéb foglalkozás közül. Egy új világban lóghatunk, új emberekként.

A GTA RP meghódította az internetet, így nem csoda, hogy az NFL egyik legjobb csapata, a Philadelphia Eagles is a virtuális térben lazul. A csapat tagjai az edzések és okítások után összeülnek a saját RP szerverünkön, hogy pár óráig együtt játszhassák el, hogy nem nemzetközileg elismert sztársportolók. Az Eagles egyik védője, Chauncey "C.J." Gardner-Johnson szerint ez a srácok titkos fegyvere.

Hirdetés

A New York Timesnak adott interjújuk szerint a játék segít összetartani őket, és szorosabbra fűzni a kapcsolatukat. A GTA RP szabad természete ráadásul lehetővé teszi számukra, hogy még a viszonylag sűrű beosztásuk ellenére is játszogathassanak vele hébe-hóba.

Az Eagles 10:1-es eredményéhez valószínűleg hozzátesz a srácok tehetsége is, de egy jó csapatnál a tagok közti kapcsolat tényleg bajnokságokat nyerhet. Egy jó játéknál pedig kevés dolog tartja jobban össze az embereket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)