Hirdetés

A közösség panaszai miatt megváltoztatták Batgirl történetét a Gotham Knightsban

|

Hiába szuperhős valaki, ha a gerincébe kap golyót, bizony nem szabad egyszerűen visszatérnie.

Hirdetés

Ahogy közeledik a megjelenés, egyre több információt tudunk meg a Gotham Knightsról, aminek a fejlesztői látszólag nagy figyelmet fordítanak a közösség visszajelzéseinek kiértékelésére. Most például az egyik karakter, Batgirl történetét módosították, ugyanis a rajongók között sokan akadtak, akik úgy érezték, a Warner akaratlanul is egy olyan sztorit mesél el, ami negatív üzenetet küldhet egyes játékosoknak.

A fejlesztést végző WB Montreal korábban már több karakter életét bemutató leírást is közzétett a játék hivatalos weboldalán, többek között Barbara Gordonét is, akit Batgirlként is ismerhetünk.

Hirdetés

Barbara életrajzában korábban az szerepelt, hogy egy nem konkretizált sérülés miatt tolószékbe került, miután azonban szorgosan tréningezett, visszatérhetett a szolgálatba.

Ugyan a weboldalon ez nem szerepelt, a képregényekből tudjuk, hogy a karakter gerincét lövés érte, emiatt került tolószékbe, amiből aligha lehet egyszerű edzéssel felépülni. Ezt a fejlesztők is belátták, és miután alaposan átbeszélték a témát az AbleGamers csapatával, a következőre módosították a leírást:

"[Batgirl] Komoly tréninggel és rehabilitációval fel tudott épülni a sérüléséből, és visszatért az aktív szolgálathoz."

Tisztázták továbbá a sérülés körüli kérdőjeleket is, elmondták, hogy a Gotham Knights sztorijában kissé más sérülést szenved el, mint a képregényekben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)