Hirdetés

A külsőnézetes akciójátékok királyává szeretne válni a Visceral Games

|

És erre minden esélye megvan.

Hirdetés

Olyan játékokkal a háta mögött, mint a Dead Space (Dead Space 2) és a Dante's Inferno, a Visceral Games eltökélt szándéka, hogy a külsőnézetes akciójátékok piacának királya legyen.

Nick Earl menedzser szerint a multira fordított kellő figyelem segíthet nekik céljuk elérésében. Könnyíti a munkájukat, hogy fejlesztést megosztva tudják végezni az EA Los Angeles, az EA Shanghai, az EA Montreal és az EA Melbourne csapatokkal. Ez megengedi, hogy a termelékenységet növelve évente egy játékot tudjanak befejezni. „A multi hagyományosan nem képzi túl nagy részét a külsőnézetes akciójátékokba. Ezért nekünk minden ilyen játékunkban lesz többjátékos mód. „-mondta. Ennek örülhetünk, csak aztán a minőséggel se legyen baj, ha már beindult a tömegtermelés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)