Hirdetés

A küszöbön lehet már az Apex Legends valódi új generációs változata

|

Hamarosan natívan pöröghet a játék PlayStation 5-ön és az Xbox Series X|S konzolokon.

Hirdetés

Viszonylag jól megvetette a lábát az Apex Legends a battle royale műfajban, így a kezdeti hype lecsengése után is méretes játékosbázist tudott megtartani magának, és a rajongók hűségét gyakran díjazza is új frissítésekkel a Respawn és az EA.

A visszafelé kompatibilitás csodájának hála PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en és Series S-en is játszható jelenleg a lövölde, de egy ideje tudjuk már, hogy valamikor a jövőben érkeznek a valódi next-gen kiadások is. A nagy nap pedig közelebb lehet, mint gondolnánk.

Hirdetés

Hasznos Twitter-oldal a PlayStation Game Size, ahol megtudhatjuk azt, hogy egy-egy játék mekkora méretű frissítést kap a Sony platformján. Ha hihetünk a profilnak, akkor az Apex Legends több mint 80 GB-ot foglal majd el a PlayStation 5 tárhelyéből, frissítések nélkül, tehát a végleges szám még magasabb lehet.

Ebből arra lehet következtetni, hogy már nem kell sokat várnunk arra, hogy végre natívan játszhassuk a battle royale címet a jelenlegi generációs konzolokon. A tervek szerint az új platformok esetében is elérhető lesz a cross-play, és mivel egy next-gen verzióról van szó, számíthatunk teljesítménybeli javulásra és talán szebb látványvilágra is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)