Hirdetés

A Layers of Fear remake iszonyatosan jól néz ki az Unreal Engine 5-nek hála

|

A Bloober Team pörgősen halad a saját játékának remake-jével, amihez az Unreal Engine 5 minden eszközét bevetik majd.

Hirdetés

Néhány év alatt a horror műfajra szakosodott fejlesztők élvonalába küzdötte magát Bloober Team, mely a Konami által rábízott Silent Hill 2 remake mellett saját szériájának újrafestésén is dolgozik: a Layers of Fear első és második része is fontos mérföldkő volt a stúdió történetében, emiatt olyan szépen akarják megőrizni azokat, amennyire csak lehetséges.

A megborult festő és két másik művész hajmeresztő történetét ezért egy teljes remake-ben fogják tálalni, ami egybecsomagolja mindkét epizódot, az első részhez megjelent DLC-t Unreal Engine 5-ben, és még meg is toldja az egészet egy újabb narratív szállal.

Hirdetés

A 11 perces demó már megmutatta, hogy a látvány kapcsán nem lehet majd okunk panaszra, de a most érkezett Unreal Engine 5 Tech Showcase kifejezetten a megjelenítésre koncentrál. Minden egyes vizuális trükköt bemutat a videó, de csak erős idegzetű érdeklődőknek ajánljuk a felvételt. A Layers of Fear is meglehetősen kegyetlen játék.

A remake még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de azt tudjuk, hogy valamikor 2023. júniusában fog befutni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)