Hirdetés

A League of Legends anime kisfilmben mutatja be az új hőst

|

A Riot Games tényleg mindent megtesz azért, hogy a Spirit Blossom eseménye a játék eddigi legnagyobbja legyen, és ehhez még egy új hőst bevetnek.

Hirdetés

A legutóbb bemutatott hős, Lillia még meg sem jelent a League of Legends éles szerverein, de a Riot Games már következő bajnokot vezeti fel. A készülő Spirit Blossom esemény örömére a fejlesztők kiadtak egy új trailert, ami egy gyönyörű animációs kisfilm, amelyben egy tragikus sorsú harcos, Yone történetét ismerhetjük meg.

Hirdetés

Yone eddig csak a LoL világának háttértörténetében létezett, mint Yasuo, a játék egyik legnépszerűbb bajnokának féltestvére. Úgy tűnik, hogy ez hamarosan változik és Yone kiléphet fivérének árnyékából.

Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy Lillian, a jelenleg PBE szervereken tesztelt új dzsungelhős a jövő héten fog megjelenni az éles szervereken. Ezt követi majd a legfrissebb PBE tartalom, amiben már Yone is benne lesz.

A Spirit Blossom egy japán folklór ihlette karakterskin vonal, amivel kapcsolatban küldetések és egy új pálya/játékmód (Nexus Blitz) is várható. Nektek hogy tetszenek ezek az újítások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)