Hirdetés

A League of Legends egyik játékosa begyűjtötte az összes skint, a Riot Games ajándékkal jutalmazta

|

Egy keményvonalas LoL-rajongó kiürítette a játék digitális üzletét, amiért cserébe a Riot különleges ajándékot ajánlott neki.

Hirdetés

Azok a League of Legends játékosok, akik a béta óta nyúzzák a játékot, sokszor lépést tartanak a tartalmi frissítésekkel, és patchről patchre bevásárolnak minden egyes karakterskint. Nem mondható el, hogy ez akár veteránok között is jellemző lenne, de akadnak néhányan, akik nem bírják ki, ha nincs meg nekik minden. (Viszont nekik is többet kell majd fizetni).

Alaskan_Lost is egyike azoknak, akik kiürítették a League of Legends skinboltját, sőt, már az ezért járó Arany Alistart is begyűjtötték. Mi jön ezután?

Hirdetés

Nos, Alaskan_Lost esetében egy bug következett, ami azt kérte tőle, hogy frissítse a boltot, de ennek semmi hatása nincs: az üzenet csak újra és újra visszatér. Amikor írt erről a Riot Gamesnek, akkor a fejlesztők felajánlottak neki egy választási lehetőséget.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Kilistáztak neki egy sor, már meg nem szerezhető karakterkinézetet, és választhatott belőlük egyet:

  • PAX Sivir
  • PAX Jax
  • PAX Twisted Fate
  • Riot Singed
  • Rusty Blitzcrank
  • URF Warwick
  • OG Championship Riven

Alaskan végül Twisted Fate-et húzta be, mivel elmondása szerint szereti a karaktert, még ha magát a PAX verziót egyébként nem is kedveli különösebben. Szóval ha úgy adódna, hogy begyűjtenétek mindent, akkor már tudjátok, hogy mire számíthattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)