Hirdetés

A League of Legends fejlesztői új címen dolgoznak?

|

A Riot tulajdonában van egy titokzatos, Project425 néven beregisztrált domain, ami körül úgy tűnik, megmozdult az állóvíz.

Hirdetés

A Project425.com már jó páréve létezik, de egészen 2008 novemberéig senki sem tudta, hogy kihez tartozik. Azóta már kiderült, hogy a titokzatos címnek a Riot Games elnöke, Marc Merill a jogos tulajdonosa, viszont eddig semmit nem csináltak vele, azon kívül, hogy minden évben megújították a birtoklási jogot, egészen eddig.

Az oldal védelmét egy új cégre bízták, és ahelyett, hogy minden évben újra megvásárolták volna az oldalt, most olyan szerződést kötöttek, aminek következtében 2015 márciusáig marad a Riot tulajdonában a cím. Már csak az a kérdés, hogy mi is lehet ez a titokzatos „Projeckt425”. Bár tény, hogy a Riot kezében több domain is van, amit „csak úgy” lefoglaltak, ez az egyetlen olyan oldal, ami a belépéshez felhasználói nevet, és jelszót követel, ezzel bizonyítva, hogy valami egészen biztosan folyik a bejelentkező ablak hátterében. Azt a Riot már többször is leközölte, hogy dolgoznak több projekten is a League of Legends foltozgatásán túl, de ezen kívül semmit nem árultak el, viszont a fentiek tudatában nincs kizárva, hogy a következő hetekben új bejelentés érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)