Hirdetés

A League of Legends producere szerint sosem fog megállni az új karakterek folyama

|

A "soha" egy meglehetősen erős kijelentés, de Jeremy Lee eltökélt.

Hirdetés

A League of Legends rajongókat valamelyes sokkolta, amikor a játék egyik fejlesztője látszólag arról beszélt, hogy egy nap nem jön majd több bajnok a MOBA-hoz. A Riot Games a béta első verziója óta szállítja rendszeresen az új karaktereket, és bár az ütem lelassulóban volt az elmúlt években, a sor elakadása még így is ijesztően hangzott.

A League of Legends vezető producere most beugrott a ComicBook.comhoz, hogy megnyugtassa a rajongókat.

Hirdetés

A mondandóját rögtön azzal kezdte, hogy szerinte sosem fognak elfogyni az új karakterek. A fejlesztőcsapatnak annyi ötlete van új hősökre, hogy a végső nap elérkezése elképzelhetetlen számára.

"A valóság az, hogy folyton találunk dolgokat, amikre szerintünk szüksége van a játéknak és imádnák a rajongók. Ha nem lesz több ilyen ötletünk, akkor persze, nem fogunk több karaktert kiadni. Én viszont nem látom, hogy valaha elérkezne egy ilyen nap."

Hozzátette, hogy a tempó le fog lassulni, de ez egy látható trend volt az elmúlt években. A játék életciklusának egyes időszakaiban 2 hetente érkeztek új hősök, de ez mostanra tarthatatlanná vált.

A 2022-es évben 5 új karakterrel bővült a liga, köztük a sokat vitatott K'Santéval. Azt, hogy jövőre ennél több vagy kevesebb hőst kapunk, Lee egyelőre nem kötötte az orrunkra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)