Hirdetés

A League of Legends szóló meccskeresőjének befellegzett

|

A kompetitív játékosok tűkön ülve várták a nagy lendülettel belengetett szóló meccskeresőt, de van egy része a képletnek, amit a vártnál nehezebb megoldani.

Hirdetés

A League of Legends sokak számára a kompetitív játékélményük középpontja. Annak jelenlegi, legfontosabb csatatere a szóló/duó meccskereső, ahová egyedül vagy egy haverunkkal jelentkezhetünk vérre (vagy LP-re) menő harcokért. A Riot Games pedig folyton keresi a lehetőségeket arra, hogy újabb és újabb arénákat adjon a kompetitív játékosok kezébe, és ennek nyomán szóba került egy dedikált szóló meccskereső létrehozása.

A League of Legends termékfejlesztési felelőse Chris "Riot Auberaun" Roberts hozta a legfrissebb hírt a tervek kapcsán. Elmondta, hogy alapvetően nagyon szeretnének valami megoldást kitalálni a szóló lehetőségre, de ha csak úgy bedobnák az opciót, akkor azzal gyakorlatilag hajléktalanná tennék a párosokat.

Hirdetés

Az egyelten lehetőségük az lenne, hogy a Flex keresőbe dobják be őket, amit viszont a közösség jóval kevésbé tart izgalmasnak és technikai nehézségeket is okozna.

"Emiatt nem tervezzük szétszedni a szóló és duó játékosokat a rangsorolt meccsekhez. Még mindig hiszünk az ötletben, és látjuk, hogy lenne értelme, de előbb meg kell oldanunk a páros csapatok kompetitív élményének kérdését. A Flex egyszerűen nem felel meg ehhez."

Roberts annyival tudta enyhíteni a dolgot, hogy a League lobbik három új lehetőséget is kapnak még idén: loadout ajánlatokat, névtelen karakterválasztást, valamint a választási sorrend könnyebb átrendezését. Ez nem fogja kárpótolni a közösséget a szóló meccsek iránti lelkesedés elhalása miatt, de a semminél több.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)