Hirdetés

A League of Legends új karakterének történetét egy 10 perces anime meséli el

|

A Riot Games eddigi talán leghosszabb kisfilmjében Yasuot követjük, aki próbál megnyugvást találni a testvérével történt tragikus események után.

Hirdetés

Alig ért ide Lillia, már jön is a következő hős, Yone, Yasuo testvére. A kétkardos harcost már régóta várták a League of Legends rajongók, de a Spirit Blossom eseményt felvezető trailer biztosította őket, hogy az érkezése már nincs messze. Végre befutott a nagy bejelentő egy hosszú animációs kisfilm és egy képességbemutató társaságában.

Hirdetés

A gyönyörű félig CG, félig rajzolt videó végigkísér minket Yasuo és Yone viszontagságos kapcsolatán, érdemes megnézni:

Kettejük egyébként nem csak egy drámai történeten, de játékstíluson is osztoznak. Yone képességeit tekintve egy félig orgyilkos, félig harcos karakter, aki testvéréhez hasonlóan erős, mozgékony és törékeny.

A képességeinek pontos leírása a következő:

Passzív - A Vadász útja

Yone két pengét használ, aminek következtében minden második támadása nagyobb varázssebzést okoz. Kritikus csapási esélye is megduplázódik, de a kritikus csapások kevesebbet sebeznek.

Q - Halandó acél

Yone előredöf, fizikai sebzést okozva ellenfeleinek. Találatkor egy Készülődő vihar jelzőt kap. Ha összegyűlt két jelző, Yone előretörhet egy lökéshullám kíséretében, amely a levegőbe röpíti az ellenfeleit.

W - Szellemhasítás

Yone nagy ívben meglendíti a pengéjét, a célpont maximális életerejével arányos sebzést okozva. Miután sikeresen eltalál egy ellenfelet, Yonét rövid időre egy pajzs veszi körül. A pajzs ereje minden egyes eltalált hős után nő.

E - Kiszabadult lélek

Yone képes szellemalakot felvenni, növelve mozgási sebességét és hátrahagyva testét. Amikor Yone szellemalakjának ideje lejár, hirtelen visszatér testébe, és a szellemalakban okozott összes sebzés adott százalékával egyenértékű sebzést okoz.

R - Megpecsételt sors

Yone lecsap minden útjába kerülő ellenfélre, az utolsó eltalált ellenfele mögött terem, és minden fellökött ellenfelet maga felé repít.

Yone a 10.16-os frissítéssel fog befutni, ami várhatóan két hét múlva érkezik. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)