Hirdetés

A League of Legends: Wild Rift egy menő zenés, animációs videóval indította a regionális bétáját

|

Sajnos nekünk még várnunk kell a játékkal, amit nem tesz könnyebbé a most érkezett két új trailer.

Hirdetés

A Riot Games következő nagy dobása a League of Legends mobilos verziójának indítása lesz. A Wild Rift okoskészülékekre viszi világ kedvenc e-sportját, és a fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy a játék semmit ne veszítsen el a költözéssel, sőt. A mobilos verzió talán egy fokkal jobban is néz ki, mint PC-s nagy testvére.

Hirdetés

Először pörögjünk rá a 2WEI közreműködésével és Jinx főszereplésével készült cinematic kedvcsinálóra:

Egy játékmenetet bemutató trailert is kiadtak, ami megmutatja, hogyan is fog kinézni a móka akció közben. A bajnokok az alapoktól újjáépített modelleket kaptak, aminek köszönhetően ténylegesen jobban néz ki az egész, mint a PC-s verzió.

A játék kezelése nyilván könnyebb lesz, a meccsek fele olyan hosszúak, de a hősök képességei és a játékmenet tartópillérei nagyrészt változatlanok maradnak.

A League of Legends: Wild Rift iOS-en és Androidon lesz játszható első körben, később pedig konzolokra is befut majd. Jelenleg a kisebb régiókban zajlik a nyílt béta, mi itt Európában december elején számíthatunk a megjelenésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)