Hirdetés

A Leapben hatvan játékos eshet egymásnak futurisztikus eszközökkel

|

Sci-fi lövölde légdeszkával és robotjávorszarvassal jöhet?

Hirdetés

A fejlesztőcsapatok folyamatosan próbálnak betörni a multis játékok piacára és összehozni a következő nagy slágert, ami kitartó rajongói bázist tud kiépíteni magának, de a szegtmens egyre telítettebb és nehéz úgy kitűnni, ha nincs mögötted egy bejáratott név vagy egy egyedi ötlet. A Knockout City a kidobósra ment rá, a Nerf Legends a Hasbro puskáira épít, a Splitgate a portálokkal vigéckedik, és máris megvan a következő nyertesnek vélt ötlet: a légdeszkázás. 

A Citadel: Forged With Fire-t és a Valley-t is jegyző Blue Isle Studios vadonatúj online shootere, a Leap egy gyors iramú, légi harcokra fókuszáló FPS, amelyben akár hatvan játékos is egymásnak eshet a két szemben álló oldalhoz (Earth Defense Coalition, Exo-Terrans) csatlakozva.

Hirdetés

A felhasználók négy kaszt közül választhatnak, amelyek mindegyike az erő, az agilitás, a védekezés és a különleges képességek sajátos kombinációjával rendelkezik, a nagy méretű térképeken pedig jetpackek, grappling hookok és "személyes járművek" segítik a közlekedést, míg az automatizált lövegek, az orbitális csapások és a játékosok által irányított cirkáló rakéták nehezítik azt.

Persze a koncepciót nem szabad túl komolyan venni, az alábbi trailerben a készítők sem tesznek így, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az egyik jármű  egy mechanikus jávorszarvas lesz. 

A Leap zárt bétatesztje január 19-én rajtol el, amire már lehet regisztrálni, a játék pedig várhatóan a Steamen jelenik meg még idén korai hozzáféréssel. Nektek hogy tetszik a dolog?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)