Hirdetés

A Left 4 Dead alkotóinak újdonsága már megjelenésekor ott lehet az Xbox Game Pass kínálatában

|

Nagyon úgy tűnik, hogy olcsón tehetünk majd egy próbált a Back 4 Blood című kooperatív zombis lövöldével.

Hirdetés

Ha jól mennek a dolgok, akkor idén friss játékkal jelentkezik az eredeti Left 4 Dead mögött álló csapat, vagyis a Turtle Rock Studios. Játékmenetét tekintve a Back 4 Blood eléggé hasonlít a Valve-hez tartozó franchise-hoz, hiszen kooperatívan lövöldözhetünk majd benne mindenféle rondaságra, ráadásul a jelek szerint bizonyos platformok esetében nem is kell majd kifizetnünk a teljes árat a játékért, csupán csak elő kell fizetnünk a megfelelő szolgáltatásra.

Hirdetés

Egy JohnTLH nevű Reddit-felhasználó szúrt ki egy videót a YouTube-on, amelynek leírása szerint a Back 4 Blood már a megjelenésekor elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában, így az előfizetők további költségek nélkül pörgethetik a játékot Windows 10-es PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X-en, és persze Series S-en. A videó elvileg elég sokáig volt elérhető, ám időközben privát lett, szóval elképzelhető, hogy csak véletlenül szivárgott ki ez az infó.

Mindenesetre valószínűleg jó döntés lenne a Microsoft részéről, ha bedobna egy ilyen újdonságot az Xbox Game Pass már amúgy is elég széles kínálatába. Remélhetőleg tényleg igaz a hír, és hamarosan hivatalosan is megerősítést nyer.

Ti örülnétek, ha ezzel a címmel bővülne az Xbox Game Pass?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)