Hirdetés

A Left 4 Dead fejlesztőinek új játéka posztapokaliptikus hangulatú rajzon mutatta meg magát

|

Friss részleteket még nem kaptunk a Back 4 Blood kapcsán, de legalább életjelet adott magáról a Left 4 Dead alkotóinak új projektje.

Hirdetés

Tavaly jelentette be a korábban a Valve égisze alatt működő Turtle Rock Studios a Back 4 Blood című alkotását, ami alapjait tekintve a Left 4 Dead szellemi örököse lesz, de a srácok elvileg gondoskodnak arról, hogy bizonyos új elemeknek hála mégis egyedi legyen a játék. Nemrég pedig kaptunk is egy apró meglepetést is, ami alapján akár még következtetni is lehet néhány dologra.

Hirdetés

A csapat a hivatalos Twitter-oldalán osztotta meg az alábbi művészi rajzot, ami egy elég komor, posztapokaliptikus hangulatú helyet mutat be nekünk. Az összetákolt erődítményre felpingált "HOPE" (magyarul remény) feliratból, valamint a területen lévő csapdákból arra lehet következtethetni, hogy emberek élnek ezen a helyen, és könnyen lehet, hogy mi is ellátogathatunk majd ide a játékban.

Sőt, tekintettel arra, hogy elméletileg nem egy sima Left 4 Dead-klón lesz a Back 4 Blood, még az is elképzelhető, hogy a lövöldözés mellett valódi túlélős elemek is kerülnek a játékba.

Persze ezek csak spekulációk, mivel a fejlesztők ezúttal sajnos nem hoztak konkrétumokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)