Hirdetés

A Left 4 Dead stúdiójának alapítója úgy véli, még mindig nincs elég co-op játék

|

Látványosan ömlenek a kooperatív élményt előtérbe helyező játékok, de Mike Booth úgy gondolja, ez még nem elég.

Hirdetés

Kétségtelenül kiemelt helye van minden idők legjobb kooperatív játékai között a Left 4 Dead sorozat részeinek, melyek nem csak hogy máig viszonylag népszerűek, sok más fejlesztőnek is ihletet adtak. Közülük sajnos kevesen értették meg, hogy mitől volt olyan jó a Turtle Rock Studios alkotása és hogyan kell szórakoztató co-op shootert készíteni, de az elmúlt egy-két évben rengetegen próbálkoztak, voltak, akik egészen közel jutottak a megoldáshoz.

A közelmúltban jelent meg a Back 4 Blood, az Aliens: Fireteam, a Rainbow Six: Extraction, kicsivel korábban a World War Z, a GTFO és a Vermintide, de nem kell már sokat várnunk a Warhammer 40,000: Darktide-ra sem. Ezek közül a B4B a legnépszerűbb, amit történetesen pont a Turtle Rock csinált, és az egyszerre játszók napi csúcsa a 4600-at is eléri - de ez még mindig kevés ahhoz képest, hogy a Left 4 Deadnél 31 ezer felett volt ez a szám az elmúlt 24 órában.

Hirdetés

A stúdió egyik alapítója, Mike Booth azonban úgy véli, szerinte még mindig nincs elég kooperatív játék. A Rock Paper Shotgunnak adott interjújában arról beszélt, hogy nehéz jó co-op élményt adni, mivel az elejétől úgy kell a játékokat felépíteni, hogy minden eleme igazodjon az együttműködéshez. Ő szívesen látna több próbálkozást.

Booth egyébként már a Bad Robot Gamesnél dolgozik, most épp egy Demeo nevű digitális asztali szerepjátékon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)