Hirdetés

A Left for Dead 2 megfertőzi a Resident Evil 6-ot - és fordítva

|

Az apokalipszis legsötétebb órájában nagyon ígéretes házasság köttetett a Valve és a Capcom között.

Hirdetés

Amikor először hallottuk a pletykát, hogy a két legnagyobb zombis franchise összeszűrné a levet, biztosra vettük, hogy egy troll, vagy egy előrehozott április elsejei tréfa áldozatai vagyunk. Kiderült, hogy mégsem.

A hír igaz! Coach, Ellis, Rochelle és Nick és a többiek egy ingyenes PC-exkluzív játékmódban fogja majd irtani a zombikat a Resident Evil 6-ban. A "No Mercy" módban a Left for Dead-es karakterek mellett az ellenségek is ott lesznek, akiket a RE6-hoz készített fegyverekkel lőhetünk majd darabokra. Azt hiszem HP épp most kap valahol szívrohamot és gyorsan be is ikszelgette a naptárban a napokat április 5-ig. 

De persze egy házasság akkor jó, ha mind a két fel belerakja amije van, úgyhogy idén ősszel Lepotitsa, Napad és Ogroman is tiszteletét teszi majd a L4D univerzumban és a Valve fejlesztői már Leon és Chris integrálásán is dolgozik, amihez szívesen fogadják a zombirajongók ötleteit is.

A Resident Evil 6 producere, Yoshiaki Hirabayashi egy rövid interjúban mesél az ötlet eredetéről, a fegyverekről, a karakterekről és mindenről, ami csak érdekelhet. A videóhoz egy kis angol - vagy japán - nyelvtudás szükséges.

Ez a fajta "modding" nem újdonság a játékvilágban és nyilván mindannyiunknak van ötlete, hogy melyik kedvenc játékait hozná össze egy forró éjszakára. Engem ki se lehetne robbantani a FarCry 3, Call of Duty Black Ops II és az Undying szerelemgyereke elől. Ti melyik játékokat gyúrnátok össze?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)