Hirdetés

A legemlékezetesebb videojátékos párok

|

Párok, akik megmutatták, kincskeresés, zombiinvázió és világmegmentés közben is lehet szerelmesnek lenni.

Hirdetés

Geralt és Yennefer (The Witcher 3: Wild Hunt)

A The Witcher 3: Wild Hunt lehetőséget adott arra, hogy eldöntsük, Triss és Yennefer közül kivel fűzze szorosabbra kapcsolatát Geralt (aki mindkettőt akarta, nem járt jól). Számos érv szólhat mindkét leányzó mellett, de a sztori szempontjából talán mégis inkább Yenn volt a logikus választás - mind a két karakter múltja, mind a Cirivel való kapcsolatuk azt mutatta, ez a helyes irány. Aztán persze lehet érvelni és vitázni.

Dom és Maria (Gears of War)

A Gears of War játékok egyik erőssége a történet, kiváltképp maguk a szereplők, személyes motivációik. Santiagóék kapcsolatába igen erősen beleszólt a sáskák inváziója: gyermekeiket és Maria szüleit is megölték az Emergence Day-en, így a pár elszakadt egymástól. Dom tizenkét éven át kereste szerelmét, és végül meg is találta: fogságban, visszafordíthatatlanul meggyötörten. Egyetlen dolgot tehetett: végzett vele. Ez sem egy szép történet, de a maga módján szívhez szóló.

John Marston és Abigail (Red Dead Redemption)

Nem lehetett könnyű Van der Linde bandájában, törvényen kívüliként boldogan élni, de legalább John és Abigail egymásra találtak - igaz, első gyermekük, Jack nem volt tervezett, és születésekor John még nem állt készen az apaságra, ezért lelépett egy évre. Végül visszatért, szép lassan egymásra találtak, és bár kapcsolatuk nem volt mentes a konfliktusoktól, idővel le tudtak telepedni egy farmon, ahol az idősebb Marston önfeláldozásáig éltek.

Guybrush Threepwood és Elaine (The Secret of Monkey Island)

A Monkey Island sorozat párosa megállíthatatlanul küzd LeChuck ellen (akinek egyébként a hölgy igencsak bejön), és az sem akadály számukra, hogy míg Elaine ismert és elismert kalóz, Guybrush szerencsétlenkedések útján próbál azzá válni. Bár LeChuck többször is elrabolja a hölgyet, szerencsére van annyira talpraesett, hogy kimentse magát a szorult helyzetekből - azért aranyos Guybrushtól, hogy próbálkozik. Egyébként ha Ron Gilberten múlt volna, nem jöttek volna össze, de ő nem vett részt a The Curse of Monkey Island fejlesztésében, így a fejlesztőcsapat összeboronálta őket. Nem bánjuk.

Roman és Mallorie (Grand Theft Auto IV)

A GTA IV-ben Niko még egy társkereső oldalon is párra találhat, aztán persze Kate McReary mellett köt ki, de az ő kapcsolatuk nem annyira érdekes, mint az ifjabbik Bellic és párja románca. Az nem túl szép, hogy Mallorie úgy próbálja meg Roman adósságát ledolgozni Vladnál, hogy sorra lefekszik vele, de sikerül megoldani a helyzetet (erőszakkal, nyilván), és a játék végén egybekelnek. Aztán Niko döntésétől függően történik, ami történik: vagy az lesz, hogy boldogan élnek, vagy az, hogy közös gyermekük apa nélkül nő fel.

Nektek melyik a kedvenc videojátékos párotok?

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)