Hirdetés

A Legendás állatok: Dumbledore titkai lesz a leghosszabb Harry Potter előzményfilm

|

Ebben a hónapban végre lerántják a leplet Dumbledore titkairól, de előtte még a Legendás állatok 3 játékidejének hosszáról.

Hirdetés

Nagy volt az öröm, mikor 2016-ban bemutatták a Legendás állatok és megfigyelésük című filmet, hiszen sok év után újabb mozit kaptak a Harry Potter-rajongók. A második film már kevésbé sikerült jól, a vegyes értékelések ellenére azonban nem volt kérdés, hogy folytatódni fog a franchise, most pedig már karnyújtásnyi távolságban van a harmadik rész, a Dumbledore titkai.

Az előzménysorozat harmadik felvonása ebben a hónapban a mozikba kerül, ezért néhány szerencsés kiválasztott már be is ülhetett megnézni, hogy mit tartogat Göthe Salmander legújabb kalandja. Ahogyan az más produkcióknál is lenni szokott, ilyenkor egyre több információ derül ki, most például a film hosszáról.

Hirdetés

A British Board of Film Classification szerint a Legendás állatok: Dumbledore titkai összesen 142 percig tart. Az első rész 133 perc, a második, Grindelwald bűntettei pedig 134, így ha helytállóak az imént leírt adatok, akkor a harmadik lesz a franchise eddigi leghosszabb része.

A filmben Dumbledore professzor egy boszorkákból és varázslókból álló csapatot toboroz, hogy megpróbálják megállítani a világuralomra törő Gellert Grindelwaldot. Utóbbi karaktert az első két részben Johnny Depp alakította, szerepét azonban az Amber Hearddel való konfliktusa miatt Mads Mikkelsennek adták.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Legendás állatok: Dumbledore titkai Magyarországon április 14-én kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)