Hirdetés

A legendás Daytona pályára kalauzol minket a Gran Turismo 7 legújabb videója

|

Elképesztőek a hangok és még annál is szebb a látvány a PlayStation 5-ön rögzített játékmenetben.

Hirdetés

Kevesebb mint két hónap választ el minket a Gran Turismo 7 megjelenésétől, ami a sorozat első epizódja lesz PlayStation 5-ön és valószínűleg az utolsó PlayStation 4-en (bár ismerve a széria tempóját, nagy szó lenne, ha generációnként több rész is befutna, átlagosan 4-5 évente készül el egy újabb rész, a Gran Turismo Sport 2017-ben jelent meg, a hatodik számozott rész 13-ban).

Annak kifejezetten örülünk, hogy úgy döntöttek, PlayStation 4-re is kiadják a játékot, pláne annak fényében, hogy még mindig elérhető marad a konzol, az igazán nagy dolgokra azonban csak a jelenlegi generációs gépen, PlayStation 5-ön számíthatunk.

Hirdetés

A Polyphony Digital szinte zavarba ejtően részletgazdag világot készít a Gran Turismo 7-ben, amit ebben az éppen kevesebb mint 4 perces videóban is alaposan szemügyre vehetünk.

A videó első részében belülről láthatunk egy kört, majd a következő kanyarokat tévés közvetítői rendezésben követhetjük. A látványvilág egészen elképesztő, kezdve a napsugarak különböző felületeken történő visszaverődésétől, az autók részletein át egészen a környezeti elemekig, minden hibátlan.

A kormányon folyamatosan frissülnek az autóval kapcsolatos telemetriai értékek, a verseny közben pedig érződik, ahogy az ellenfelek egyre keményebben védekeznek, vagy akár szorítanak minket a falhoz egy előzési kísérletkor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Afelől eddig sem volt kétségünk, hogy a Gran Turismo 7 a PlayStation 5 egyik legszebb játéka lesz, ez a videó azonban felülmúlja sokunk várakozását. A játék március negyedikén érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)