Hirdetés

A legendás Ford Anglia is bekerült a Hogwarts Legacybe

|

Egy rajongói modnak hála most te is bepattanhatsz a kék járgányba.

Hirdetés

Az eladási listákat letaroló Hogwarts Legacy PC-s közönsége hatalmas lendülettel vetette rá magát a moddolási lehetőségekre, így már nemcsak a játék VR-átalakítása és multiplayer üzemmódja van készülőben, de akár a mémmé vált PlayStation 1-es Hagridet is becsempészhetjük a Roxfort folyosóira.

Most pedig itt egy újabb figyelemre méltó rajongói mod, melynek hála a Harry Potter és a Titkok Kamrájának ikonikus repülő autójával, az Arthur Weasley által felspécizett Ford Anglia 105 Deluxe-szal járhatjuk be a Hogwarts Legacy tágas világát.

Hirdetés

A simán csak Ford Anglia 105E-nek hívott modot StepOstnek köszönhetjük, aki a Nexusmodson tette közzé a mindössze 8,4 MB-nyi letöltést igénylő művét. Az átalakítás a relatíve olcsó Yew Weaver seprűt cseréli ki a Ford családi járgányára, így az autó birtokba vételéhez csak el kell látogatnunk Albie Weekes roxmortsi boltjába, és néhány galleonért máris hozzácsaphatjuk az inventorynkhoz.

Ahogy a fenti videó is mutatja, az élmény azért nem teljesen tökéletes, hiszen főhősünk lábai ballasztként lógnak ki a padlólemezből, illetve olykor-olykor az egész kasztni hajlamos vad villogásba kezdeni, de egy közel 60 éves, elvarázsolt négykerekűnél ezek talán nem is olyan szokatlan jelenségek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Aki a PC-s verzióval iratkozott be a Roxfortba, innen tudja behúzni a Ford Anglia modot, és persze sok más tartalmat is, amire hosszabb távon szükség is lehet, a Hogwarts Legacy fejlesztői ugyanis nemrég egyértelművé tették, hogy nem dolgoznak hivatalos DLC-ken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)