Hirdetés

A legfrissebb PlayStation Store leárazásba még a The Last of Us Part II is belekerült

|

Ha vannak még olyan PlayStation 4-exkluzív címek, amikről lemaradtatok, akkor most lesz érdemes benézni a Sony digitális boltjába.

Hirdetés

A PS Store beindította az Essential Pick vásárát, ahol az elmúlt évek legfontosabb címeit (és a FIFA-t) árazták le. Ha például kimaradt a kiválóan (és mindeközben mégis nagyon megosztóan) sikerült The Last of Us Part II, akkor most pár ezer forinttal olcsóbban tudod beszerezni, de a meglehetősen impozáns listán ott van még a Spider-Man, a Dreams, és a God of War is, ezeken a címeken is lehet most spórolni. Az Essential listában egyébként nem csak exkluzív címek, de nagyobb AAA játékok is szereplenek, így például a Call of Duty: Modern Warfare és a Red Dead Redemption 2 is nyomott áron szerezhető be.

Hirdetés

Kiemeltünk gyorsan nektek pár olyan címet, amelyet szerintünk mindenképpen érdemes megfontolni, ha éppen akad egy kis költeni való pénzetek:

  • The Last of Us Part II - 17 990 Ft (20 990 Ft helyett)
  • Call of Duty: Modern Warfare - 13 643 Ft ( 20 990 Ft helyett)
  • Assassin's Creed Odyssey - 6 157 Ft (21 990 Ft helyett)
  • Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition - 7 495 Ft (14 990 Ft helyett)
  • Red Dead Redemption 2: Special Edition - 9 446 Ft (26 990 Ft helyett)
  • God of War - 4 492 Ft (5 990 Ft helyett)
  • Death Stranding - 9 025 Ft (20 990 Ft helyett)

Amennyiben szeretnétek végigböngészni a teljes kínálatot (amit abszolút érdemes, mert a fentieknél még jóval több akciós cím szerepel a listában), látogassátok meg a PS Store vonatkozó aloldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)