Hirdetés

A leggyorsabb Half-Life 2 végigjátszás

|

Világrekordot döntött a SourceRuns Team nevű csapat, akik kevesebb, mint 90 perc alatt végigvitték minden idők egyik legjobb lövöldéjét.

Hirdetés

Biztos van olyan, aki nem játszott még a Half-life 2-vel, csak én nem ismerem. Nem is akarom.

Miközben a játékostársadalom az ujjait tördelve várja, hogy a Valve bejelentse a Half Life 3-at, addig a kemény mag nem felejtkezik el a Half-life 2-ről sem. Olyannyira nem, hogy állítólag a 14 tagból álló csapat "600 napnyi kemény munkát rakott bele", hogy a legendás lövöldét 1 óra, 27 perc és 51 másodperc alatt végigvigye. Az, hogy ez mennyire durva és, hogy a pár másodpercet spóroló glitchek mekkora káoszt okoznak a játék világában, az kiderül a videóból.

Ha kíváncsiak vagytok a Speedrun részleteire, akkor a csapat YouTube csatornáján végigkövethetitek az egész projektet. A GameStar The Last of Us végigjátszása talán ennél egy kicsit lassabb, de nincs az a pénz, amiért akár egy átvezetőt is átugranánk.

Tegye fel a kezét, aki végigjátszotta a Half Life sorozatot. Még ha lassabban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)