Hirdetés

A legjobb digitális játékok PlayStation 4-re

|

A PlayStation Store rengeteg olyan játékot rejt, ami csak digitálisan elérhető, de kár lenne kihagyni. Ezekből válogattunk ki néhányat.

Hirdetés

PlayStation 4-es sorozatunk első részében megmutattuk, hogyan fejlődik egy játék a megjelenés után a frissítéseknek köszönhetően, a második részében pedig azt, hogy mely alkalmazásokat érdemes letölteni, melyek azok, amikkel fokozható a felhasználói élmény.

A harmadik részben digitális játékokról van szó, méghozzá azokról, amikkel az elmúlt hónapokban mi a legjobban szórakoztunk. Ezek a játékok jelen pillanatban csak a PlayStation Store-ból vásárolhatók meg és/vagy tölthetők le (ehhez nem szükséges bankkártya, a boltokban kaphatók kódok, amiket beváltva feltölthetjük PS Store-os egyenlegünket). A kedvenceink között szerepel a megunhatatlan Rocket League, a kaotikus Broforce, a nyilazós Towerfall Ascension, az EA meglepetése, az Unravel, valamint az ingyenesen játszható World of Tanks is. Ismerjétek meg ezeket az alábbi videóból, melyben azt is megmutatjuk, hol bukkanhattok rájuk a Store-ban.

Nektek mi a kedvenc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)