Hirdetés

A legmorbidabb Fallout 3 speedrun végén megesznek egy csecsemőt

|

Született már néhány furcsa rekord a speedrunnerek világában, de a mostani alighanem a legtöbbjükön túltesz.

Hirdetés

Különös világ a speedrunnereké, elvégre kívülállóként nehéz megérteni, mi a jó abban, ha valaki egy játék valamilyen tervezési hiányosságból vagy technikai hibából fakadó kiskapuit kihasználva igyekszik rekordidő alatt a végére érni. A sokat látott veteránok azonban mostanára az ilyen bagatell csúcsdöntésekben már nem találnak kihívást, emiatt izgalmasabb célokat tűznek ki maguk elé.

E "sportág" egyik ismert művelője a Tomatoanus (csak azért sem fordítom le) több extrém eredmény birtokosa, nem is olyan régen mindössze 11 perc alatt ágyba bújt valakivel a Cyberpunk 2077-ben.

Hirdetés

Legutóbbi sikerét a Fallout 3-ban érte el, annak is a The Pitt című kiegészítőjében, mely alapvetően nem azért maradt meg a rajongók emlékezetében, mert itt találkoztak a játék egyetlen csecsemőjével, Tomatoanus speedrunja azonban gondoskodott róla, hogy egyhamar ne feledkezzünk meg a kis Marie-ról. Emberünk feltett szándéka volt ugyanis megzabálni (szó szerint) a csöppséget, amit az Acquired Immunity mod nélkül nem hajthatott volna végre, ez utóbbi teszi ugyanis lehetővé, hogy a Cannibal perk felvételét követően elfogyassza Marie-t, és így megszerezze természetes ellenállását a sugárzással szemben.

A fenti videóban Tomatoanus lépésről lépésre bemutatja, miként jutott ki hamar a 101-es óvóhelyről felnőttként, hogyan gyorsult fel egy bugot kihasználva, milyen trükkel érte el, hogy a karaktere idő előtt szert tegyen a Cannibal perkre, hogyan jutott el a lehető legrövidebb úton Marie bölcsőjéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)