Hirdetés

A legnépszerűbb játék a héten...

|

Ismét itt a heti angol eladási lista, ami elég tiszta képet ad arról, hogy mivel játszunk a legtöbbet és, hogy melyik stúdió és kiadó mosolya a legőszintébb. Az eheti nyertesünk pedig...

Hirdetés

A The Last of Us! Szinte hihetetlen, de a Naughty Dog poszt-apokaliptikus csodája már hatodik hete vezeti az angol eladási listát. Igazából nem is annyira hihetetlen, láttátok már a The Last of Us végigjátszásunkat?

Saját lista hiányában az angol eladási adatokra kell hagyatkoznunk, de biztosak vagyunk benne, hogy ezek is elég élethű képet festenek az európai játékpiacról. A The Last of Us már másfél hónapja csücsül a lista élén, ha nem is szorosan, de mögötte a Minecraft Xboxos változata, őt két casual Nintendo cím követi és az újonnan érkező Dinasty Warriors 8 pedig csak az ötödik helyet tudta megcsípni.

A teljes lista:

The Last Of Us

Minecraft: Xbox 360 Edition

Mario And Luigi: Dream Team Bros.

Animal Crossing: New Leaf

Dynasty Warriors 8

Far Cry 3

Max Payne 3

The Elder Scrolls V: Skyrim – Legendary

FIFA 13

Tomb Raider

Call Of Duty: Black Ops II

Lego Batman 2: DC Super Heroes

Assassin’s Creed III

Grand Theft Auto IV

Need For Speed: Most Wanted

Luigi’s Mansion 2

Grand Theft Auto Episodes – Liberty City

Red Dead Redemption: GOTY

Lego The Lord Of The Rings

The Sims 3: Island Paradise

Ti melyik játék eladásaihoz járultatok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)