Hirdetés

A legnépszerűbb játék a héten...

|

Eltelt egy újabb hét és megint szépen fogytak a játékok, de vajon melyikből vettünk a legtöbbet az elmúlt hét napban? Lássuk a listát.

Hirdetés

Az angol eladási lista meglehetősen tiszta képet ad arról, hogy melyik játék fogy a legjobban Európában. Most vajon melyik játék végzett az élen, kérem tegyék meg tétjeiket.

Dobpergés, miniszoknyás őrjöngő cheerleaderek, meg minden ami kell. A Minecraft Xbox 360-as verziója megtartotta az első helyét, úgy néz ki, hogy az emberek ugyanannyira szeretnek konzolon építkezni, mint PC-n. A The Last of Us visszakúszott a második helyre, amiben nyilván az is szerepet játszott, hogy a Naughty Dog meglebegtette a hamarosan érkező DLC-ket és egyik PlayStation 3 tulajdonos sem szeretne kimaradni a mókából.

A teljes lista így alakult:

1. Minecraft: Xbox 30 Edition 

2. The Last of Us 

3. Animal Crossing: New Leaf

4. FIFA 13 

5. The Smurfs 2 

6. Far Cry 3 

7. LEGO Batman 2: DC Super Heroes 

8. Call of Duty: Black Ops II 

9. Tomb Raider

10. Assassin’s Creed III 

11. Mario and Luigi: Dream Team Bros 

12. LEGO The Lord of the Rings 

13. Max Payne 3 

14. Grand Theft Auto IV 

15. Pikmin 3 

16. Need for Speed: Most Wanted

17. Battlefield 3

18. Grand Theft Auto Episodes: Liberty City 

19. The Elder Scrolls V: Skyrim – Legendary Edition 

20. The Sims 3: Island Paradise

Már csak párat kell aludni és véget ér a játékvilág szokásos nyári uborkaszezonja, augusztus második felében már jönnek a jobbnál jobb megjelenések. A kérdés a szokásos, ti melyik játékok eladásaira pakoltatok rá a héten? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)