Hirdetés

A legnépszerűbb játék a héten nem más, mint...

|

Újra kiderül, hogy melyik játék teljesített a legjobban a héten, vagyis itt a UK Charts eheti listája. Szerintetek ki nyert?

Hirdetés

A The Last of Us majd' egész nyáron tartó egyeduralma után most úgy tűnik, hogy a megjelenési dömping kezdetéig a Minecraft Xbox 360-as verziója viszi majd a fáklyát.

Augusztus végén felébred a játékipar a nyári álmából és elindul a szokásos Q3-as megjelenésáradat, de addig is a Minecraft Xbox 360-nak hódolnak a játékosok. A második helyre a FIFA 13 érkezett, szoroson mögötte pedig egy újabb casual cím, a The Smurfs 2. A The Last of Us visszacsúszott a hatodik helyre, mert az Animal Crossing: New Leaf és a Tales of Xillia is beelőzte.

Íme a teljes lista:

Minecraft: Xbox 360 Edition

FIFA 13

The Smurfs 2

Tales Of Xillia

Animal Crossing: New Leaf

The Last Of Us

Call Of Duty: Black Ops II

LEGO Batman 2: DC Superheroes

Tomb Raider

Assassin’s Creed III

Far Cry 3

Need For Speed Most Wanted

Grand Theft Auto IV

LEGO Lord Of The Rings

Max Payne 3

The Elder Scrolls V: Skyrim – Legendary Edition

Mario and Luigi: Dream Team Bros.

Grand Theft Auto Episodes – Liberty City

Battlefield 3

Saints Row: The Third – The Full Packag

A kérdés a szokásos: ti melyik játék eladásaihoz járultatok hozzá a héten? Esetleg már mindenki a Grand Theft Auto V megjelenésére gyűjt?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)