Hirdetés

A LEGO 2K Drive üzleti modelljének nem fog mindenki örülni

|

A könnyed, árkádos versenyjáték hamarosan elér a startvonalhoz, onnantól pedig egy éven keresztül biztosan robog majd tovább - és költhetünk rá, nem keveset.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a 2K Games LEGO 2K Drive nevet viselő, lazább autóversenyes játéka, ami jól láthatóan a kategória királyaiból, a Forza Horizonökből merít.

Egyben a LEGO-val és a minden korosztályhoz passzoló humorával a fiatalabb közönségre lő, de biztosan lesznek bőséggel idősebb gamerek is, akik csak élvezni akarják a LEGO-autó-építés és versenyzés örömét. Nekik bőven lesz miért izgulniuk, mivel a 2K Driver Passeken keresztül célokat és jutalmakat is kínál majd.

Hirdetés

Arról van szó nagyjából, hogy időszakosan újabb és újabb szezonbérlet válik elérhetővé, ami a szokásos battle pass megoldáshoz hasonlóan ad majd kihívásokat, melyek teljesítésével szinteket léphetünk, a szintekkel pedig jutalmakat nyithatunk meg. Az első évben négy bérlet érkezik, és mind a négynek lesz ingyenes és prémium, tehát fizetős sávja is.

Az igazi szépsége a dolognak, hogy a LEGO 2K Drive bérletei nem lesznek időhöz kötve. Mindenki olyan tempóban gyűrheti majd le a kihívásokat, amilyenben csak akarja.

A LEGO 2K Drive megjelenése május 19-én lesz esedékes PC-re és PlayStation, Xbox és Nintendo Switch konzolokra, és nagyon kíváncsian várjuk már, hogy milyen versenyjátékot tudott összerakni a Visual Concepts.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)