Hirdetés

Star Wars VII - az Amazon szerint ez lesz a következő LEGO játék

|

A Warner Bros. elvileg bejelent ezt-azt hamarosan, de úgy néz ki, hogy egy meglepetésüknek már lőttek az Amazonnak köszönhetően.

Hirdetés

Az összes Star Wars film (és a Clone Wars) megkapta már a saját LEGO verzióját, így meg is lepődtünk volna, hogyha a Star Wars: Az ébredő erőből nem készülne adaptáció. Az Amazon listája szerint már májusra kézhez kapjuk a programot.

És hát miért is ne döntene úgy a Warner, hogy kihoz egy újabb LEGO részt, amikor még a LEGO: Avengers is láthatóan tarol? A kellemesen vicces hangulat mellett a Star Wars 7 játékban lehetőségünk lesz játszani az összes, a filmben látott karakterrel, és elvileg olyan kalandokban is részt veszünk majd, melyek a Star Wars VI és az Ébredő erő között játszódnak, az Amazon leírása szerint.

A termék oldala már nem elérhető, ami erős jelzése annak, hogy nem félreértésről van szó. Mindenesetre néhány órán belül kiderül az igazság. Ti szeretnétek egy LEGO Star Wars: The Force Awakens epizódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)