Hirdetés

A LEGO Star Wars The Skywalker Saga legújabb trailere az Erő sötét oldalára csábít

|

Nem kell ide semmi jedi puhánykodás, az Erő tökösebbik felét mutatja meg a LEGO Star Wars The Skywalker Saga új előzetese, amit a Future Games Show keretében mutattak be.

Hirdetés

Lefutott a Future Games Show, amíg édesdeden aludtunk, és bár hatalmas meglepetés nem rázta meg a játékipart, azért beesett pár érdekes trailer.

Többek között az általunk nagyon várt LEGO Star Wars The Skywalker Saga (Csirke írt már nektek egy meglehetősen lelkes beszámolót róla, a linkre kattintva érdemes elolvasni előzetesét) is villantott egy Darkness Rises címet viselő trailert, ami nem túl meglepő módon a sith erők magával ragadó, drámai, kalandos, szemekbe könnyet csaló megpróbáltatásait mutatja meg nekünk, minden birodalmi lakos számára megtekintése erősen ajánlott.

Hirdetés

Ha Darth Vader mellett még legalább egy sith vagy birodalmi karakter nevét fel tudjátok idézni fejből, akkor az alábbi vizuális hangulatcsináló feltehetően tetszeni fog, szerintünk a LEGO hangulat nagyon a helyén van:

Ha kicsit többet is szeretnétek látni a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga játékmenet élményéből, akkor érdemes megnézni a GameStar videóját is:

Nektek hogy tetszik ezek alapján a játék? Várjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)