Hirdetés

A legújabb Assassin's Creed Valhalla előzetes a főhősre koncentrál

|

Eivor került az új trailer fókuszába, egy misztikus jóslat kezd kibontakozni az Assassin's Creed Valhalla friss, magyar feliratos előzetesében.

Hirdetés

Sokat meséltek nekünk már a fejlesztők az Assassin's Creed Valhalláról, de a játék misztikus vonalát eddig nem nagyon pedzegették, noha az AC-széria esetében az isuk, vagyis az emberiséget teremtő, immár kihalt faj miatt ez mindig fontos szerephez jut. Nos, a játék legújabb kedvcsináló videója már kicsit elkezdte pedzegetni ezt a vonalat is.

Hirdetés

A nemrég érkezett előzetesben (amely természetesen nálunk a megszokott módon most is magyar feliratot kapott) egy jósnő mesél Eivor jövőjéről, ami tele van hódítással és dicsőséggel, ugyanakkor az árulás és a szenvedély sem hiányzik belőle. Kár is szaporítani a szavakat, a meglehetősen hangulatosra sikeredett videó magáért beszél.

Az Assassin's Creed Valhalla november 17-én jelenik meg PC-re, Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Később PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)