Hirdetés

A legújabb Assassin's Creed Valhalla előzetes a skandináv mitológiára koncentrál

|

Odinról, a szivárványhídról és az elesett hősök csarnokáról mesél az Assassin's Creed Valhalla új előzetese.

Hirdetés

Megállíthatatlanul közelítünk az Assassin's Creed Valhalla megjelenése felé, ezt pedig szemmel láthatóan érzi a Ubisoft is, így szinte naponta érkeznek a játékhoz új előzetesek, hosszabb-rövidebb kedvcsináló videók. Ezek közül most a legújabb különösen érdekesre sikeredett, mivel Darby McDevitt, a Valhalla narratíváért felelős vezetője az északi mitológiáról mesél benne nekünk egy keveset. 

Szóba került többek között Odin, Mindenek Atyja, az idők végezetét jelző utolsó csata, a Rangarök, és persze a harcban elesett hősök csarnoka, a Valhalla is.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattátok, ez a videó is magyar feliratot kapott nálunk, így ha kell egy kis segítség az angol narrációhoz, akkor semmiképpen se felejtsétek el ezt bekapcsolni, miután kecsesen ráböktetek a Play gombra.

Az Assassin's Creed Valhalla november 10-én fog megjelenni PC-re, Google Stadiára, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, valamint a PlayStation 5 konzolok startjakor természetesen a Sony next-gen gépein is elérhetővé válik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)