Hirdetés

A legújabb ASUS ROG laptop hatalmas vízhűtést kap

|

Az Asus egy méretes hűtéssel támogatja meg következő csúcslaptopját, amit addig húzhattok, ameddig csak bírtok.

Hirdetés

Az Asus azon ritka cégek egyike, akik minden felhasználónak jót akarnak. A ROG nevet szeretik a gamerek, és ezzel a logóval készül is megjelenni az új szörnyeteg, a GX700. Az Asus még csak teasel minket vele, de mi már nagyon szeretnénk megsimogatni.

A szörnyeteg egy túlhúzható Intel K-szériás Skylake processzort kap, a legfrissebb Nvidia megoldással és egy 17 colos 4K képes kijelzővel. Ja, és mi az a hatalmas izé a hátán? Az egy vízhűtéses rendszer. A részleteket még elég szűk marokkal mérik, de nem egy túl nagy tipp, hogy a GX700 hardvereinek a túlhúzását teszi majd lehetővé a tégla.

Mindeközben érkezik a ROG G752 is, ami a G751 tesója, és nagyjából azt is kapjuk, amit attól láttunk, csak 2015-re állítva. Kicsit lazább külsővel, friss hardverekkel 1500 dolláros áron. A GX700 áráról egyelőre nincs hír, de mindkét gép még az év vége előtt befut majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)