Hirdetés

A legújabb DiRT 5 gameplay trailer Dél-Afrikába visz minket

|

Jártunk már Marokkóban, megfordultunk New Yorkban, most Fokváros következik.

Hirdetés

A Codemasters folytatja azt, amihez ért: a versenyjátékok fejlesztését. A legújabb projektjük a DiRT-széria folytatása lesz, amelynek egyik különlegessége a fejlett időjárásrendszer. A csapat több trailerben is prezentálta már, hogy milyen változatos körülményekre számíthatnak a sofőrök, így láthattuk a havas New Yorkot, a homokviharral sújtott Marokkót, sőt azt is, hogy a Playgrounds névre keresztelt módban akár saját ralipályát is építhetünk.

Hirdetés

A legújabb gameplay videó egy új helyszínre, a Dél-Afrikában található Fokvárosba kalauzol minket, a Cape Town Stadium pedig lehetőséget biztosít majd arra, hogy adrenalindús meccseket toljunk benne ugratások, crossoverek és tomboló tömeg kíséretében. A pálya elérhető lesz a karrier- és az Arcade módban, valamint online játék során is, akár 12 verdát is felvonultathat. 

A legutóbbi csúsztatás után a jelenlegi terv az, hogy a DiRT 5 november 6-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra (az Amplified Edition vásárlói már 3-án játszhatnak), november 10-én Xbox Series X-re és S-re válik elérhetővé, PlayStation 5-re év végén jön, Google Stadiára pedig valamikor 2021-ben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)