Hirdetés

A legújabb frissítés hazavágta a Star Wars: Battlefront II-t

|

A 2005-ös játék még ma is aktív támogatással bír, de a legújabb javítás alaposan összekuszálta a dolgokat.

Hirdetés

Habár a 2018-as Star Wars Battlefront 2 napjainkban is képes óriási érdeklődést generálni, néhány kitartó rajongó számára még mindig tart a szerelem a Pandemic-féle 2005-ös változattal. A klasszikus játék csak néhány éve kapta vissza a steames multiplayer támogatást, mostanság pedig átlag 3-500 ember vívja benne időtlen ütközeteit.

A lázadók és a birodalom leghűségesebb katonái bizonyára örömmel fogadták a 16 éves játék nemrég kiadott hotfixét, ami elvileg a menüből eddig hiányzó kontrolleres támogatást és a nagyobb kijelzőkhöz skálázott szövegeket hozza el. A jelek szerint viszont a javítás végül több dolgon rontott, mint amennyit sikerült helyre tennie, a Steamen legalábbis egyre szaporodnak a panaszos visszajelzések.

Hirdetés

Van, akinél felbontási gondok miatt a frissítés óta el sem indul a játék, másoknál a billentyűparancsok teljes visszaállítása okoz galibát, elérhetetlenné téve bizonyos műveleteket, például a vetődést és a karakterváltást. Olyan hozzászólót is találni, akinél a menü szövegei nőttek hatalmasra, egy másik kommentelőnél pedig teljesen lehalt a többjátékos mód.

A kapcsolódó fórumot böngészve ugyanakkor azt is meg kell jegyezni, hogy sokan üdvözlik a frissítést, hiszen önmagában nem semmi, hogy egy ilyen sokat látott címnél még mindig aktív a támogatás. Remélhetőleg a hotfix-malőrt is hamarosan kiküszöbölik, s akkor a kitartó közösség ismét felhőtlenül élvezheti majd a békebeli kalandot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)