Hirdetés

A legújabb World of Warcraft: Shadowlands kisfilm Thrall halott anyjáról mesél

|

Draka történetét természetesen nálunk magyar felirattal nézhetitek meg.

Hirdetés

Megérkezett a második World of Warcraft: Shadowlands animált rövidfilm, ami ezúttal a Maldraxxus frakcióra, valamint Thrall halott anyjára koncentrál. Ha esetleg lemaradtatok volna róla, akkor az első, Uther Lightbringerről szóló epizódot ide kattintva nézhetitek meg. Jön a közeljövőben még két rész, de most koncentráljunk inkább a nemrég élesített új videóra.

Hirdetés

Ebben Draka, Thrall édesanyja lesz a főszereplő, aki Maldraxxus öt háza közül az egyikben teljesít szolgálatot, hamarosan azonban úgy hozzák az események, hogy egy másik házhoz kell szegődnie, úgy pozíciójában, a Kiválasztott háza bárónőjeként pedig egész Maldraxxus védelmezése az ő feladatává válik. Ha Maldraxxus elesik, akkor az egész Shadowlands vele fog bukni, így ez a pozíció nem kis felelősséggel jár. A videót nálunk magyar felirattal felvértezve nézhetitek meg, ezt se felejtsétek el bekapcsolni. 

A World of Warcraft: Shadowlands 2020. október 27-én fog megjelenni, a kiegészítő pontosított gépigényét pedig itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)