Hirdetés

A legutóbbi Need for Speed is csatlakozik az EA Play felhozatalához

|

Ha nem vetted meg a játékot, jobban teszed, ha vársz: kevesebb mint egy hónap múlva az előfizetéseddel is pörgetheted.

Hirdetés

Valljuk be, nem a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered kínálja a világ legösszetettebb versenyélményét. Egzotikus járgányokkal verethettünk az aszfalton, miközben a zsaruk egyre lendületesebben üldöztek minket, és igazából ennyi, de ezt egyébként kiválóan hozza. Az újrakevert klasszikus pontosan az volt, ami, ez pedig a rajongóknak tökéletesen megfelelt. Teljesen áron azonban ez nem volt feltétlenül csábító ajánlat, így sokan tartózkodtak a vásárlástól.

Hirdetés

A döntés érthető, de hamarosan mindenkinek fillérekért lesz lehetősége pörgetni a címet, mivel az elérhetővé válik az EA Play szolgáltatásán keresztül. Aki fizeti a tagsági díjat, az pontosan június 24-től élvezheti a mókát, annak minden elérhető extrájával együtt.

Az EA Play tagok egyébként további finomságokat is kapnak a következő néhány hétben:

  • FIFA 21 (június 3 - július 1): az EA Play előfizetői behúzhatnak egy Volta Squad Boostot és 3500 Volta Coint.
  • Madden NFL 21 (június 3 - július 1): A Madden Ultimate Teambe való belépéssel behúzhatsz 3 Gold Team Fantasy csomagot.
  • Apex Legends (június 3 - június 30): Aki bejelentkezik a játékba, az kap egy Dodge This fityegőt, amit a Knockout City inspirált.
  • Knockout City (június 3 - július 26): Aki bejelentkezik a játékba, kap egy 500%-os XP-t biztosító Cherry Crage Up italt, és egy Epic Ready Up szerelést.

Ha játszátok a fenti címeket, és fizetitek az EA szolgáltatásának havidíját, akkor ne felejtsétek el behúzni az extrákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)