Hirdetés

A levegőben lebeg a Razer új egere

|

Véletlenül pont ezt a napot választotta a Razer, hogy bemutassa új egerét, a Project McFly-t.

Hirdetés

Ez a nap tele volt eddig meglepetésekkel. A Neocore Games mostantól csak mobilplatformokra a fejleszt (tudjátok, amire a GTA V is jön), a YouTube-on tombol a homokvihar és persze jön a gőzzel működő Steam Machine is. Érdemes volt felkelni.

A Razer is a mai napra tartogatta legújabb bejelentését. A Project McFly a golyós egerek nyugalmazása óta a legnagyobb előrelépés a játékos perifériák világában. E Vissza a jövőbe hőséről elnevezett egér a filmben szereplő légdeszkához hasonlóan lebeg a levegőben. A Razer mérnökei a Föld mágneses terét kihasználva elérték, hogy minden felületen működjön a McFly és semmiképpen se legyen nyuszi.

Az esportolóknak és az irodai tolvajnak tetszik a dolog, úgyhogy valószínűleg sikeres lesz az új periféria. Az én Nagám viszont továbbra is duplát kattint. Viszont legalább nem lebeg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)