Hirdetés

A Life is Strange 2 demóját telepítés nélkül játszhatod

|

A Square Enix lehetőséget biztosít rá, hogy belekóstolhassunk a Dontnod epizodikus kalandjátékba.

Hirdetés

2018 szeptemberében fenekestül felfordult egy mexikói-amerikai testvérpár, Sean és Daniel Diaz élete, amikor egy szerencsétlen félreértés és egy rendőr bepánikolása miatt menekülni kényszerültek a hatóságok elől, és nyakukba véve a világot nekiindultak, hogy eljussanak apjuk szülővárosába. Talán a fiúk kalandozása nem lett annyira emlékezetes, mint Max és Chloe története, de ugyanúgy érzelmes, hangulatos és a természetfelettivel játszik. 

Hirdetés

Ha még nem kezdtetek bele a játékba, akkor először olvassátok el a Life is Strange 2 - Episode 1: Roads tesztünket ízelítőként, majd ha megjött hozzá a kedvetek, akkor kóstoljatok bele a Dontnod kalandjátékába, méghozzá egy különleges demónak köszönhetően. A Square Enix ugyanis elérhetővé tett a hivatalos honlapon keresztül egy kipróbálható változatot, amelyet nem igényel telepítést, egyszerűen csak a "Stream Demo" gombra kell rátenyerelni, majd egy launcher letöltődik, onnan pedig egyetlen kattintással indíthatjuk a demót. 

A zavartalan játék érdekében minimum az alábbi elemekkel kell rendelkeznünk: 

Life is Strange 2 gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core i3-2100 3.1GHz/AMD Phenom X4 945 3.0GHz
Memória: 4 GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 650 2 GB/AMD Radeon HD 7770 2GB
DirectX: 11
Internet: legalább 30Mb/s

Ti ki fogjátok próbálni a Life is Strange 2 demóját, vagy már végigjátszottátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)