Hirdetés

A Life is Strange: True Colors kisvárosában mi is szívesen élnénk

|

Hangulatos trailer mutatja be a játék cselekménynek otthont adó Haven Springs városát.

Hirdetés

Kétségtelenül a Life is Strange helyszínének sajátos atmoszférája is hozzájárult ahhoz, hogy annak idején milliók szerettek bele a Dontnod epizodikus kalandjába. Engem egyébként is megmagyarázhatatlanul vonzanak a amerikai kisvárosok, így aztán Arcadia Bay a mai napig előkelő helyen szerepel a "Ha a valóságban is létezne, garantáltan felkeresném" listámon olyan fiktív települések társaságában, mint Bright Falls (Alan Wake), Basswood (Twin Mirror), Delos Crossing (Twin Mirror) és Beaver Creek (Life is Strange 2).

Hirdetés

Most pedig a coloradói Haven Springs is feliratkozott rá, amelynek főbb látnivalóin a Life is Strange: True Colors egyik legfontosabb mellékszereplője, Steph Gingrich kalauzol végig. Ha netán ismerősnek tűnik szerepjáték- és zenerajongó alkalmi idegenvezetőnk, az nem a véletlen műve, találkozhattunk már vele a Life is Strange: Before the Storm végigjátszása során. (Ezt a három epizódos előzményt mellesleg a True Colors fejlesztésével megbízott Deck Nine hozta tető alá.)

A legújabb trailerben Haven Springs már-már valószerűtlenül idillinek tűnik, olyan helynek, ahol kortól, nemtől, felekezettől függetlenül mindenki jól érezheti magát. Csakhogy mint minden kisvárosnak, úgy ennek is megvannak a maga sötét titkai, az egyik például az, hogy ki akarhatta a főszereplő Alex Chen fivérének halálát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Erre legkorábban szeptember 10-én deríthetünk fényt, ugyanis aznap jelenik meg az összes releváns platformra (úgymint PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, Switchre), sőt még Stadiára is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)