Hirdetés

A Little Devil Inside is jön PlayStation 5-re

|

A Neostream szürreális Kickstarter projektje, a Little Devil Inside már biztos, hogy a Sony következő generációs gépén is játszható lesz majd.

Hirdetés

A nagyágyúk mellett rengeteg kisebb, indie játék is mutatta meg magát a Sony PlayStation 5 eseményén, melyek közül a Little Devil Inside mindenképpen az egyik legemlékezetesebb, ugyanis meseszerű, de mégis komor látványvilága egy igen fantáziadús alkotást sejtet. A Neostream csapatának játéka eredetileg a Kickstarteren tűnt fel először, viszont most a Sony legizgalmasabb bejelentései között találkozhattunk vele ismét, az első komolyabb előzetes pedig a maga rejtélyes módján igen meggyőzően sikerült.

Hirdetés

A pontos történetet nem ismerni, de a fejlesztők leírása szerint a játékban egy szürreális világot kell majd felfedeznünk, illetve megküzdenünk a ránk leselkedő veszélyekkel.

A Little Devil Inside hivatalos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de az már biztos, hogy PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és PC-re fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)