Hirdetés

A Lord of the Rings Online fejlesztői reagáltak az új A Gyűrűk Ura MMO bejelentésére

|

A LOTRO immáron 17 éve van a piacon, így felmerült a kérdés: mit jelent majd az öregecske online szerepjátéknak az új A Gyűrűk Ura MMO érkezése.

Hirdetés

Egyike volt a The Lord of the Rings Online azoknak az MMORPG-knek, amelyeket a World of Warcraft reménybeli gyilkosainak kiáltottak ki. A játék akkor próbált berobbanni, amikor a Blizzard alkotása letarolta a piacot, és bár sikerült viszonylag nagy rajongótábort gyűjtenie maga köré, azt már nem tudta jelentős mértékben továbbnöveszteni és monetizálni.

Ennek eredményeképp vált ingyenessé, ami után a kiegészítők érkezésének tempója, valamint a tartalmi frissítések gyártása is lelassult. A LOTRO mostanra igazi vénségnek számít a piacon, emiatt sokan féltik az egészségét, pláne az új A Gyűrűk Ura MMO bejelentésének fényében.

Hirdetés

Nem csoda hát, hogy a LOTRO fejlesztéséért felelős Standing Stone Games egy rakat kérdést és aggódó kommentet kapott. A keményvonalas rajongók elkezdtek aggódni, hogy az új játék érkezése a LOTRO végét jelentheti, de a Standing Stone szerint ettől nem kell tartania senkinek.

"A LOTRO nem megy sehová. Olyan, mint a hosszú életű elfek, entek és törpök. Mi egyszerű halandók vagyunk a pásztorai, és a célunk, hogy tovább építsük és támogassuk a közösségünket."

A The Lord of the Rings Online fejlesztőinek egyébként is nagy tervei voltak az idei évre, és azokat nem befolyásolják az Amazon ügyködései. A kaland bizony sosem ér véget.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)