Hirdetés

A Lord of the Rings Online fejlesztői új kiegészítővel és hatalmas frissítésekkel készülnek 2023-ra

|

A már 16 éves MMORPG ugyan nem öregedett nagyon szépen, de alkotói és rajongói még mindig nem mondanak le róla.

Hirdetés

A Lord of the Rings Online egyike azon MMO-knak, melyek annak idején a World of Warcraft babérijaira próbáltak törni. Tolkien világa számtalan lehetőséget nyújtott kalandozásra, de Azeroth valahogy mindig visszarántotta a kalandozókat, így a LotRO nem tudott felérni hozzá.

Ettől függetlenül a Standing Stone Games a mai napig kiáll a játék mellett. Tavaly hatalmas frissítésekkel lehetlek új életet a LotRO-ba, idén pedig új tartalmakat és nagy változásokat ígérnek.

Hirdetés

A legutóbbi fejlesztői naplóval együtt a stúdió kirakott egy 2023-as tervezetet, ami negyedévekre bontva mutatta be a csapat terveit. Az év első fele nagyrészt kisebb-nagyobb fejlesztésekkel fog telni, de új instance-olt kalandokat is kapunk.

Az igazi izgalmakat persze az év második fele tartogatja majd: érkezik egy új kiegészítő emelt szintkorláttal, új kaszttal, új sztorival és rengeteg aprósággal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)