Hirdetés

A Lost Ark eddig nagyot ment a Steamen, de most elkezdték lepontozni

|

Nem új dolog a review bombing jelenség a Valve rendszerében, ám ezúttal nem a játék minősége miatt történik.

Hirdetés

A Lost Ark lehet az MMORPG-k új királya - ezt nem csak a mi cikkünk állítja, hanem a statisztikák is, ugyanis a Dél-Koreában és más régiókban már befutott free-to-play játék érkezése hatalmasat szólt. A Lost Ark nézettségi csúcsa a GTA V-ét és a Cyberpunk 2077-ét is lehagyta, és csak egyetlen játék volt, amit valaha többen játszottak egy időben nála, ez pedig a Counter-Strike: Global Offensive. Csakhogy a népszerűséget nagyban megnehezítették a kezdeti bukdácsolások, mint például hogy az utolsó pillanatban kellett elhalasztani pár órával az indulást. 

Hirdetés

Alapvetően a Steamen is rendkívül pozitív értékelésekkel nyitott a Lost Ark, csakhogy egyvalamivel nem számoltak eléggé a fejlesztők: a megnövekedett érdeklődés miatt egyszerűen nem bírták el a szerverek a játékosok tömegeit, így egyre hosszabbra nyúlt a várakozási idő, és egyre jobban fogyott a várakozók türelme. Frusztrációjuk végül abban nyilvánult meg, hogy elözönlötték a játék Steam-adatlapját a negatív vélemények és a lepontozások miatt egészen a vegyesig romlott az összértékelés. Persze megeshetne, hogy az MMORPG minőségét jelzik ezzel, viszont ha belenézünk a felhasználói értékelésekbe, akkor jól látható, hogy szinte minden második a sorban állásra panaszkodik. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Jó hír, hogy a Lost Ark nyugati kiadója, az Amazon Games tisztában van az irreálisan hosszú várakozási idővel, és azon dolgozik, hogy további szerverek csatasorba állításával megoldják a problémát. Nektek sikerül gond nélkül játszani vele vagy ti is szenvedtek a rostokolás miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)