Hirdetés

A Lost Ark elvesztett 300 000 „játékost”, ünnepel a közösség

|

A fejlesztők rendezkedtek kicsit a legutóbbi frissítés érkezése után, aminek következtében jelentősen megcsappant a játékosszám. Jó okkal.

Hirdetés

Megérkezett a Lost Ark legújabb frissítése, ami az újdonságok mellett komoly szankciókat is hozott. Ennek következtében hirtelen eltűnt a játékból 300 000 "aktív fiók", de ezeket a fiókokat kevesek fogják megsiratni: vagy botokhoz vagy illegális arany árúsokhoz tartoztak.

Míg a csalásokkal foglalkozó fórumokon most nyilván szervezkedések és taktikázások történnek, addig a Redditen és a hivatalos fórumokon ünnepelnek a tényleges kalandozók.

Hirdetés

A bot probléma minden MMO esetében súlyos gondot jelent, de a Lost Arkra ez hatványozottan igaz. Nem is csak arról van szó, hogy végre elindult egy olyan ingyenesen játszható MMORPG, ami a megjelenési hype után is relatív népszerű maradt, de ráadásul egy olyan játékról van szó, ami már évek óta üzemelt más régiókban. A csalók kidolgozott módszerekkel érkeztek a nyugati verzióba, aminek köszönhetően az Amazon Game Studios hátrányból indította az ellenük viselt háborút.

A csapat persze nem adja fel a csatát, és rendszeresen szórja ki a botokat, az illegális valuta kereskedőkkel együtt. Ha aranyra van szükségetek, akkor inkább vásároljátok meg azt a hivatalos mikrotranzakciós csatornákon keresztül, különben ti is ban hullámok alá kerülhettek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)