Hirdetés

A Lost Judgmentben is lesz néhány őrült minijáték

|

Új gameplay trailert kapott a nagy sikerű Yakuza spin-off folytatása.

Hirdetés

2019-ben jelent meg a Judgment a Yakuza szériát gondozó csapat fejlesztésében, amely ugyanabban a világban játszódott, viszont más karaktert tett meg főszereplőnek.

Eredetileg PlayStation 4-re jelent meg, amin nagy sikereket ért el, pár hónapja pedig elérhetővé vált PS5-re, Xbox Series S/X-re és Google Stadiára is, amely hiánypótló volt, hiszen ezáltal még többen pótolhatták be az előzményt a hamarosan érkező folytatás, a Lost Judgment megérkezése előtt. 

Hirdetés

A Lost Judgmentben Takayuki Yagami története folytatódik, akinek egy csúnya gyilkosság miatt nyomoznia kell, ráadásul be kell épülnie a helyi középiskolába is, ami természetesen egy rakás melléktevékenységet hoz magával. Bokszolhatunk, táncolhatunk, gördeszkázhatunk, dartsozhatunk, mahjongozhatunk és egy rakás más minijátékba kapcsolódhatunk bele, ahogyan azt a Yakuza franchise-tól már megszokhattuk. A legújabb gameplay videó ízelítőt ad belőle, hogy milyen izgalmas elfoglaltságokban lehet majd részünk a változatos játékmenet során, az extrém kutyasétáltatás például nagyon vadnak ígérkezik. 

A Lost Judgment megjelenése szeptember 24-én várható PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. Jöhetnek a vallomások: nektek mi a kedvenc Yakuza-minijátékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)