Hirdetés

A LucasArts üzenete Star Wars Galaxies rajongóknak

|

Avagy miért nem lesz ingyenesen játszható a Galaxies ahelyett, hogy bezárják?

Hirdetés

A Star Wars Galaxies idén decemberben megszűnik létezni, semmilyen formában nem él majd tovább a játék, mely sokak kedvencévé vált az évek során. De miért nem? Esetleg ingyenesen játszható formában?

Erre a kérdésre ad választ a LucasArts üzenete:

"A döntés, hogy leállítsuk a játékot, nem volt könnyű. A SOE (Sony Online Entertainment) és a LucasArts minden lehetőséget megvizsgált, hogy tovább mehessen a játék, ide számítva az ingyenes modellt is. Viszont ez a modell pénzügyileg nem életképes. Egy olyan élmény, mint a Star Wars Galaxies üzleti modelljének megváltoztatása nagy beruházás, és az egész meglévő infrastruktúrát át kéne építeni. Sajnos ebben a pillanatban olyan élethelyzetben vagyunk, hogy egy ekkora fokú változtatás nem lehetséges. A csúf igazság, hogy elértünk egy olyan pontot, ahol a játék többé már nem fenntartható üzlet. Egyikünk sem akarta látni ezt a pontot, de hihetetlenül büszkék vagyunk az elmúlt 8 évre, és a közösségre, ami támogatta a játékot.

Sok tervünk van mostantól a decemberi zárásig, és szeretnénk úgy búcsúztatni a Star Wars Galaxiest, mint ahogy egy nagy játékhoz illik. Ott leszünk a játékban mindenki mással, visszaszámolunk a végéig, megbizonyosodunk róla, hogy az összes baráttal felvettük a kapcsolatot, akivel az elmúlt 8 évben találkoztunk. Keserédes lehet a tudat, hogy mindez csak most történik, de a fennmaradó öt hónapban együtt, közösen élvezhetjük a játékot. Reméljük, a közösség csatlakozni fog hozzánk."

A Star Wars Galaxies december 15-én ér véget. Játékosok petíciót indítottak a megmentésére, melyet itt tudtok aláírni. Hiába, az Erő útjai kifürkészhetetlenek...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)