Hirdetés

A Lucifer Within Us összekapcsolja a nyomozást az ördögűzéssel

|

A Kitfox Games játékában digitális ördögűzőként fogunk rejtélyeket megoldani.

Hirdetés

Még a tavalyi E3 környékén került megrendezésre a Kinda Funny Showcase bemutató, amely során egy csomó érdekes indie alkotást ismerhettek meg a játékosok. Köztük volt a Lucifer Within Us is, amihez érdekes koncepciót találták ki a fejlesztői, és most újból megnézhetjük, hogy pontosan miféle kaland is lesz ez.

Hirdetés

A Kitfox Games játékának főszereplője egy digitális ördögűző, aki virtuális rejtélyek feltárásával foglalkozik, és olykor ki kell űznie egy-egy furcsa démont valakinek a testéből. A most érkezett trailer alapján egy elég érdekfeszítő nyomozós kalandnak tűnik ez az egész, amely során az lesz a dolgunk, hogy megfigyeljük és kikérdezzük a gyanúsítottakat, begyűjtsünk minden kulcsfontosságú infót, majd természetesen rájöjjünk az igazságra. Emellett pedig az ördögűzésről is nekünk kell gondoskodnunk, ami kifejezetten izgalmas játékelemnek tűnik.

Az már most biztos, hogy nem egy hétköznapi indie játék lesz a Lucifer Within Us, ami egyelőre sajnos még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de annyit már tudunk, hogy PC-re fog megjelenni. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)